Dörtyol Şehit Halil Sadıkoğlu İlkokulu

Vizyon: Ayrıcalıklı ve mutlu bir okul toplumu olmaktır.

Misyon: Çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, topluma yararlı ve toplumla uyumlu, üretken bireyler yetiştirmektir.

Isınma: Kaloriferli (kömür)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuz bulundu konuma bağlı olarak çevre köy ve mahallelerden gelen taşımalı öğlencilerin eğitim gördüğü taşımalı eğitim merkezli bir okuldur.
Sportif Etkinlikler: Her yıl bir çok alanda egzersiz çalışmaları yapılmakta ve bu çalışmlar sonucu elde edilen ürünler Nisan-Mayıs aylarında sergilenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Orta okulumuzda düzenlenen bilimsel etkinliklere ilkokulumuz öğretmenleri ve öğrencileri olarak destek vermekteyiz.
Proje Çalışmaları: Kodlama-Dyned-Değerler Eğitimi, 4006 Tübitak Bilim Fuarı
Diğer Hususlar: Okulumuz taşımalı eğitim vermekte olup öğrencilerimizin %92si taşımalı kapsamındadır.

WEB - https://rizedortyolilkokulu.meb.k12.tr

Adres - DÖRTYOL KÖYÜ DÖRTYOL KÜME EVLERİ DORTYOL ŞEHIT HALIL SADIKOLU ILKÖRETI OKULU BLOK NO 122 MERKEZ / RİZE

Öğretim Şekli :Normal Öğretim. İLKOKUL ve ORTAOKUL aynı binada yer almaktadır.

Yerleşim Yeri - Okulumuz Çaykur Camidağı Çay Fabrikası(DÖRTYOL) ve Rize TOBB Fen Lisesi ile yanyana bulunmaktadır.

Ulaşım Okulumuzun bulunduğu Dörtyol Köyü Rize Merkeze bağlı olup il merkezine 13 KM uzaklıktadır. Köyden her 20 dk da şehir merkezine giden dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır.Dolmuşlar Rize merkez sahil pastanesi önündeki dolmuş duraklarından kalkmaktadır.Ayrıca Rize TOBB Fen Lisesi ile aynı yerde bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklığı 13 km, Salarha tünel çıkışında olup ulaşım 5 dakikada saplanmaktadır.(Köyümüz; Rize /Merkez ilçede yer almaktadır.Okulumuz Rize merkeze bağlı en yakın köy konumundadır.)